SKI, SNOWBOARD & STØVLE-SERVICE

Ski & Snowboard service

Skiservice er vigtigt for den helt rigtige oplevelse. Hos NewBike servicerer vi dine ski på en Wintersteiger automatisk stensliber med keramisk kantslib. Stenslibning er skånsom og giver en flot struktur i sålen. Strukturen kan indeholde den rette mængde voks så behandlingen holder længst muligt. Keramisk kantslibning giver helt glatte og skarpe kanter. Det mærker du tydeligt på pisterne. Skien står bedre fast og du oplever meget bedre kontrol. Efter slibning påføres flydende varmt voks så sålen står kniv skarpt!

Vi udfører skiservice flere gange ugentligt i sæsonen. Husk at indlevere dem i god tid.

Støvleservice

Klemmer dine støvler eller sidder de bare ikke som de skal? Så kan vi hjælpe. Uanset om dine skistøvler klemmer eller du får kolde tæer så er der hjælp at hente. Vi kan både udføre komplet bootfitting og lokal tilpasning på nye og ældre skistøvler.

Såler

Flere og flere får øjnene op for hvor meget et par såler kan gøre for dig. Med et par personlige såler i skistøvlerne, cykelskoene eller i hverdagsfodtøjet er du med til at understøtte foden og aflaste. Rigtig mange døjer med smerter der kan mærkes i led, ryg eller skuldre. Disse kan stamme fra fødderne.Kom forbi for en snak om prøv selv hvor stor forskellen er.

BOOK DIREKTE I VORES KALENDER!

Med vores online kalender kan du booke tid til køb af nye skistøvler, såler eller bootfitting. Book din tid hjemmefra og lad os sammen i ro og mag finde det helt rigtige udstyr til dig. Det tager ca. 1 time fra start til slut inden dine nye skistøvler er klar til at komme med hjem.

Opbevaring af dit skiudstyr.

Når skiferien er slut og dit ski udstyr skal opbevares er der et par vigtige råd som du skal følge.

Udstyret skal være helt tørt. Tør dine ski grundigt af så du ikke får for meget rust på kanterne. Lidt rust fjerner vi når skien skal have skiservice men gravrust i kanterne betyder at de er ødelagt. Dine skistøvler skal også være helt tørre så inderstøvlen ikke bliver sur og muggen.

Opbevar dit udstyr tempereret. Rigtig mange opbevarer ski udstyret på loftet men her kan temperaturen blive meget høj om sommeren. Så hellere sæt udstyret i skuret, kælderen eller i et klædeskab hvor temperaturen ikke svinger så meget.

Får du serviceret dine ski lige efter du har været afsted så beskytter voksen både sål og kanter. Så er de også klar til en ekstra tur hvis muligheden byder sig.