Hos NewBike er vi certificeret E-Bike Service partner for Bosch, Shimano og Yamaha. Vores faglærte værksted udfører service, fejlfinding og reparationer af alle cykelmærker der kører med eBike systemer fra ovenstående.

En E-Bike er enten monteret med en front motor, center motor eller en baghjuls motor. Centermotoren har efterhånden overtaget markedet da denne type motor giver den bedste køreoplevelse og findes i flere forskellige versioner efter behov. Hos NewBike er vi uddannet af producenterne til at vedligeholde og foretage reparation såfremt der skulle være behov.

Den lukkede kompakte motor yder typisk imellem 40 og 85 Nm support og der er op til 5 forskellige hjælpe programmer at vælge imellem. Vægten på en eBike motor ligger på 3-5 kilo. 

Husk at dit eBike system skal løbende opdateres!

En vigtig vedligeholdelse af din el-cykel er ikke kun det mekaniske men også software. Der kommer løbende opdateringer fra producenten med forbedringer, fejlrettelser og tilpasninger så din el-cykel altid er up to date.

Viser din eBike en værkstedsnøgle i displayet så skal du forbi et certificeret værksted for fejludlæsning eller service.

Batterier findes i en udgave til bagagebæret eller som indbygning i stellet. Kvaliteten er som oftest den samme dog findes det indbyggede batteri med flere Wh end det til bagagbæren.

Softwaren til dit batteri skal også vedligeholdes og bliver opdateret sammen med cyklens øvrige systemer.

Skal cyklen stå stille i en længere periode så kan batteriet sættes i dvale. Ved dvale tilstand skånes batteri cellerne så sliddet minimeres.