SHIMANO SERVICE CENTER

Som Shimano Service Center er vi dedikeret til at yde din cykel den bedste service. Vi benytter originale Shimano reservedele og er up to date med nyeste teknologi og værktøjer. Vi er certificeret til at udføre garanti reparationer på Shimano komponenter uanset hvilket cykelmærke de er monteret på.

FAGLÆRT CYKELVÆRKSTED

Hos NewBike råder vi over et stort og moderne cykelværksted med faglærte mekanikere. Vi udfører service og reparationer af alle cykel mærker uanset hvor de er købt.

Vi står altid parat til at hjælpe dig hurtigst og bedst muligt videre.

Ingen opgave er for stor eller for lille.

BOSCH SERVICE PARTNER

Moderne el-cykler er udstyret med kompliceret el-systemer som kræver løbende vedligholdelse. Løbende software opdateringer med forbedringer og fejlrettelser bør som minimum udføres en gang om året eller efter behov. Hos NewBike er vi uddannet af Bosch til at udføre service og garanti arbejde.

BOOTFITTING AF DINE SKISTØVLER

Hvis dine skistøvler ikke sidder korrekt eller ligefrem gnaver så kan løsningen være at få dem bootfittet. Med vores bootfittings værktøjer kan vi udvide og tilpasse støvleskallen og inderstøvlen efter behov så støvlen kommer til at passe.

LENZ CUSTOM SÅLER

Har du problemer med skæv fodstilling, nedsunken forfod eller manglende støtte så kan vi hjælpe med en personlig sål. Vi fremstiller sålen efter dine fødder så du får det helt rigtige resultat.

ALLE kan få glæde af en custom sål i skistøvlerne.

SKISERVICE - ALT INCLUSIVE

Vær klar når du lander på skistedet og få serviceret dine ski hjemmefra. Hos NewBike servicerer vi ski på en automatisk Wintersteiger sten slibemaskine med keramisk kantsliber. Det giver et perfekt resultat hver gang med flot struktur i sålen og skarpe kanter.