Handelsbetingelser

Herunder kan du læse om dine lovmæssige rettigheder samt de særlige betingelser, som vi tilbyder.

Fragt.

Levering med GLS til pakkeboks er gratis ved online køb over kr. 699,- i Danmark. International levering inden for EU er mod tillæg. Cykler leveres fragtfrit til din dør med undtaget af afhentningstilbud der skal hentes i butikken. Gælder kun indenfor Danmarks grænser og til brofaste øer.

Bestilling

På Newbike.dk kan du bestille alle de varer, som findes på vores hjemmeside. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon +45 30 50 88 48. Hjemmesiden opdateres løbende.

Da vi har rigtig mange ekspeditioner både online og i butikken, kan det desværre ikke undgås at enkelte varer er udsolgt. Vi beklager selvfølgelig rigtig meget hvis dette sker, men håber på forståelse for problemet, og vil kontakte dig pr telefon eller email med det samme. Normal leveringstid er ca. 1-5 dage.

Varer mærket med “demo” er varer som har været brugt i vores udstilling, til prøveture, returvarer samt varer været ude hos en kunde i kortere periode. Der må forventes at være lette brugt spor af kosmetisk betydning.

Alle priser på websitet er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser. Gavekort refunderes ikke efter udløb af fortrydelsesfristen.

Betaling

På Newbike.dk kan der betales med:

 • Dankort
 • Visa Dankort
 • Visa Electron
 • MasterCard, Visa, Maestro.

Der tages IKKE gebyr ved betalingskort og alle transaktioner er SSL krypteret.

Vi accepterer betaling med Klarna.
Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes. Har du valgt afhentning i butik er varen reserveret til dig i 5 hverdage. Er du forhindret i at afhente din bestilling inden for fristen så kontakt butikken hurtigst muligt.
Når du vælger at betale med Klarna, trækkes første betaling når varen afsendes. Derefter vil du betale din månedlige ydelse på sidste hverdag fra den kommende måned, og to måneder frem.
Der bliver ikke pålagt gebyrer og renter til dit køb, såfremt du betaler til tiden. Hvis du returnerer dit køb, vil aftalen med Klarna ophøre automatisk.

Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Returret

Ifølge forbrugeraftaleloven har du 14 dages fortrydelsesret efter modtagelsen af varen. Ved fortrydelse skal varen være i væsentligt samme stand som ved modtagelsen, og varen skal returneres i original emballage. Hvis ovenstående ikke efterleves, vil vi foretage en vurdering af, om varen har tabt værdi. Hvis dette er tilfældet, vil det blive modregnet i returbeløbet. Special fremstillet varer herunder cykler monteret med udstyr efter kundens ønske tages ikke retur. Ski med fastmonteret bindinger tages ikke retur. Energi produkter tages af hensyn til fødevaresikkerhed ikke retur. Vi gør opmærksom på at varer sendes for din risiko, men at vi selvfølgelig sørger for at varerne er forsvarligt indpakket og emballeringen er tilstrækkelig til de krav der stilles fra transportøren. Er pakken beskadiget ved ankomst er det dit ansvar at gøre transporteren opmærksom herpå. Benyt gerne vores returlabelssystem.

Når vi har modtaget og godkendt returnering af en vare tilbageføres varens pris til din konto med det samme. Varen skal være Newbike.dk i hænde senest 14 dage efter at du har fortrudt dit køb.

Julegaver købt fra 20 November byttes til og med 10 Januar.

Hvis du ønsker at returnere en vare købt på Newbike.dk, skal du sende den direkte til nedenstående adresse:

Newbike.dk
Stenhusvej 62
4300 Holbæk

Bemærk – Vi modtager ikke pakker sendt pr. postopkrævning eller lignende. Såfremt du nægter at modtage varen fra fragtleverandøren, vil den blive sendt retur til os og vi vil kreditere det fulde beløb til din konto. Cykler sættes hvis der ikke er nogen hjemme. Det er ikke muligt at nægte modtagelse. Vi bestræber os altid på at aftale med dig hvornår og hvordan cyklen kan afleveres sikkert hos dig.

Reklamationsret

Når du handler på Newbike.dk, har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret, når du har modtaget varen. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, få pengene tilbage eller afslag i prisen afhængigt af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Der skal reklameres inden rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden to måneder, vil reklamationen altid være rettidig.

Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal du sende det til vores adresse:

Newbike.dk
Stenhusvej 62
4300 Holbæk

Når du returnerer varen, bedes du angive fejlen på fakturaen.

Bemærk: vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller uden forudbetalt porto.

Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage.Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation. Fortryder du en del af din bestillingen vil ordren kun være fragtfri hvis det tilbageblivende købsbeløb overstiger den fragtfri grænse.

Personlige oplysninger

For at du kan indgå en aftale med os via websitet, skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

 • Navn
 • Adresse
 • Telefonnummer
 • E-mailadresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger kun med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Newbike.dk og opbevares i 5 år  (grundet krav fra bogføringsloven).

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at  det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du  er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles, og hvorfor.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysningerne afgivet til Newbike.dk videregives eller sælges på ingen måde ikke til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Persondatapolitik kan læses og hentes her: Persondatapolitik Newbike.dk

Generelt

Billeder er vejledende. Vær opmærksom på at nogle produkter i vores netbutik kan variere i farven fra de viste billeder.

Newbike.dk tager forbehold for tastefejl, prisfejl, udsolgte/udgåede varer og leverings svigt fra vores leverandører.

 • Vi forbeholder os ret til at forandre priser og specifikationer uden varsel.
 • Vi tager forbehold mod eventuelle trykfejl og udsolgte varer i vores netbutik.
 • Hvis en bestilt vare ikke er tilgængelig inden for normal leveringstid, får du besked om dette.
 • Personer under 18 år, som ønsker at bestille varer, skal have tilladelse fra forælder/værge.
 • Ved at indsende en bestilling til os forudsættes du at have gennemlæst og accepteret vores salgsvilkår.
 • En ordre er ikke bindende
 • Vilkår for køb online og i butikken kan være forskellige.

Newbike er ejet og en del af Autoport ApS (juridisk navn).

Normal

Energi produkter