Shimano service Center

Din lokale Shimano certificerede cykelbutik og værksted i Holbæk Megacenter.

Klar til at hjælpe

Din cykel er vores første prioritet så du er selvfølgelig altid velkommen i vores butik. Vi er klar til at hjælpe dig i butikken og på vores faglærte værksted.

Professionel cykelpleje

Vi giver ikke bare cykler service, vi tager os også af dem. Vi gør alt for at du kan komme tilbage på din cykel hurtigst muligt. Vores faglærte og Shimano uddannede mekanikere bruger originale Shimano reservedele uanset om det er udskiftning eller tilretning.

Tættere på dig

NewBike ligger lokalt placeret i Holbæk Megacenter. Du kan parkere gratis lige uden for vores dør.

Vores åbningstider finder du her: kontakt

Hos NewBike udfører vi service og reparationer på alle slags cykler og på alle cykel mærker. Så uanset om du kører på racercykel, Mountainbike, el-cykel eller en almindelig hverdagscykel så kan vi hjælpe. Som Shimano Service Center er vores dygtige mekanikere og værksted certificeret og løbende uddannet af Shimano. Det giver dig sikkerhed for høj faglig standard og nyeste viden. Vi ser frem til at byde dig og din cykel velkommen hos NewBike.

Det kan være en jungle at finde rundt i hvilke produkter der er de rigtige til din cykel. Hos NewBike er der hjælp at hente. Vi hjælper dig gerne med at finde de helt rigtige reservedele og tilbehør fra Shimano.

ultegra-background-intro