Cykler skal løbende vedligeholdes ligesom din bil. En cykel er fint mekanik og uanset om du blot bruger din cykel til at køre til stationen eller du er hardcore cykelrytter så er regelmæssig service vigtigt. Hvor meget og hvorledes? Det vil altid være individuelt men vi anbefaler minimum en gang om året. Dette er også selvom du ikke bruger din cykel ret meget.

Som faglært værksted er du sikker på at vi har et bredt kendskab til de mange forskellige typer cykler på markedet. Hos Newbike forpligtiger vi os til løbende at udlære nye cykelmekanikere samt at videre uddanne vores dygtige personale.

Uanset om du kører på en City Bike, El-cykel, Mountain Bike eller Racercykel så kan vi hjælpe. Vi servicere alle cykel mærker og vi har også reservedele til de fleste cykler på lager.

Hvad og hvor meget der skal serviceres på din cykel afhænger af hvilken type cykel du kører på og hvor god du har været til at vedligeholde. Kan du undvære din cykel så har vi normalt dag til dag service. Vil du gerne have cyklen tilbage samme dag så anbefaler vi at booke en tid i vores online kalender herunder.

Online tidsbooking til eftersyn af din cykel:

Bosch E-Bike Service Center

NewBike er din autoriserede Bosch Service partner. Vi udfører service, opdateringer og reparationer på Bosch motorer og Bosch batterier.

Yamaha E-Bike Service

NewBike er Yamaha / Giant E-Bike specialister med nyeste værktøjer til rådighed. Uanset om du blot skal have opdateret din software eller du har tekniske udfordringer så kan vi hjælpe.

Shimano E-Bike Service Partner

NewBike er Shimano E-Bike service partner. Vi udfører service, opdateringer og reparationer på Shimano Steps, EP8 og Di2 elektroniske systemer.

Vedligeholdelse

Daglig vedligeholdelse af din cykel er med til at holde serviceomkostningerne nede og rengøring lettere. Brug aldrig en højtryksrenser til vask af din cykel da vand let trykkes ind i lejerne og det kommer ikke ud igen. resultatet er at lejerne begynder at ruste og går i stykker. I mange tilfælde kan en opvredet klud eller blød børste klare opgaverne. Brug kun rense og smøre midler som er beregnet til cykler.