THE FUTURE IS PRESENT!

Ny Trek Fuel EXe sætter nye grænser inden for eMTB hvad angår design, funktionalitet og innovation. Få den fulde MTB oplevelse med tilskud i pedalerne når behovet opstår. 

Hos NewBike i Holbæk Megacenter kan du opleve cyklerne live.

Trek Fuel EXe 9.5

Fuld nydelse og effekt til timevis af seriøsitet og sjov i skoven og på stierne.

Trek Fuel EXe 9.7

E-MTB med alle features i den lækreste indpakning.

Trek Fuel EXe 9.7

Fordi farve valg også er vigtigt !

Siden de første eMTB rullede ud i de danske skove er det gået stærkt. Det er helt sikkert at den elektriske MTB er kommet for at blive. Oplev den ekstra power i pedalerne, den rigtige MTB følelse og timevis af sjov året rundt. TREK’s nyeste skud på stammen er den fantastiske Fuel EXe. En light version der giver dig det helt rigtige tilskud i pedalerne når behovet opstår. Lavere vægt, bedre balance og en skarp geometri giver dig den fulde oplevelse med et helt fantastisk overskud. Fuel EXe er fremtidens Mountain Bike til levering NU !

Den ekstrem lette og kompakte TQ eBike motor leverer 50Nm trækkraft og op til 300W top effekt. På det store letaflæselige display som er integreret i Carbon rammens toptube kan de vigtigste information let findes. Download app’en på din telefon og integrer dig endnu mere med de mange oplysninger og muligheder som er til rådighed. TQ motoren er forbløffende lydsvag og selv under højeste belastning arbejder motoren med et behageligt lydniveau.

 

Vægt og effekt.

Efterspørgslen efter el Mountain Bikes er eksploderet de senere år. I takt med at motorerne skal yde mere og batterierne skal have endnu længere rækkevidde bliver cyklerne tungere og tungere. Det går ud over køreegenskaberne. En undersøgelse har vist at Mountain bike rytteren efterspørger effekt når behovet er der, lav vægt og køreegenskaber fra den almindelige Mountainbike.

Ønskerne er blevet hørt og svaret fra Trek hedder Fuel EXe. En fuldblods Full Suspension trail MountainBike med letvægts motor og indbygget kompakt batteri.

Prisvindende teknologi.

Pinkbike, verdens største eBike online Community og nyhedsmedie inden for cykelsport har hædret TQ-HPR50 motoren som “Guld fuglen af eBike motorer” i 2022. Dette er bestemt ikke uden grund. I modsætning til traditionelle eBike motorer er TQ med det patenterede Harmonic pin ring system. Det giver en udveksling som gør at kranken drejer 17,5 gange langsommere end motoren. Det gør motoren ekstrem kompakt og let. Vægten er på kun 1.83 kilo. På grund af størrelsen er den lettere at implementere i cyklens stel og motorens lave vægt giver et perfekt balancepunkt.

Effekten er håndterbar og du mærker den rigtige MTB følelse.

 

eMTB er for alle.

Uanset om du er ny på eMountainBike eller du søger nye udfordringer efter mange år på cyklen så kan alle være med. eMTB giver masser af motion og timevis af sjov i skoven eller på sporet.

Vi møder mange nye kunder med deres indgangsvinkel til el cyklen og hvad den kan gøre for dem. Har du skader som gør at du søger ekstra hjælp til pedal trådet eller har du svært ved at finde motivation på en almindelig cykel så prøv en el cykel. Måske gør el cyklen at du kan cykle sammen med vennerne som allerede har cyklet i årevis? Grundene kan være mange ligesom mulighederne.

Hos NewBike hjælper vi dig med den rigtige cykel så du kommer rigtigt i gang.