Book din personlige tid og lad os sammen finde den helt rigtige skistøvle til dine fødder. Hos NewBike har vi mange års erfaring i skistøvler. Vi benytter en avanceret 3D ski støvlescanner så du er i trygge og kyndige hænder.

Skistøvler er ikke et køb der bør foretages over nettet da et forkert valg hurtigt kan betyde en ødelagt skiferie og spild af flere tusinde kroner. Hos NewBike er vi så sikre på at din nye skistøvle passer så vi giver 1 års pasnings garanti!

Efter vi har fundet den rigtige støvle bliver denne formstøbt efter dine fødder så du kan få den med hjem med det samme.

Hvad koster en formstøbt skistøvle? Det er et svært spørgsmål at svare på uden at vi har set dine fødder men som udgangspunkt skal du regne med  ca. 3- 4000 kr – alt inklusive.

Book direkte i vores online kalender og undgå at køre forgæves samt unødig stress. (er åben i vinterhalvåret)

Lenz Flowmould såler

Dine fødder vil elske at blive forkælet med en custom sål fra Lenz. Rigtig mange udfordringer inde i skistøvlen kan løses ved at støtte op omkring fødderne og give dig en neutral fodstilling inde i støvlen. Er du platfodet, lider af nedsunken forfod eller bare har problemer med kolde tæer så er løsningen at få Lenz flowmould sål i dine skistøvler.

Vi kan lave såler til cykelsko, sportssko, vandrestøvler og skistøvler. Husk at medbringe det fodtøj at sålerne skal bruges i. Book gerne tid i vores online kalender.

BOOTFITTING

Klemmer dine skistøvler eller trænger de til at blive “justeret” til dine fødder? Så kan vi hos NewBike også hjælpe her. Fødderne forandrer sig livet igennem og somme tider kan det være nødvendigt at få blokket støvlen så der bliver lidt ekstra plads. Booker du tid i vores kalender så “fitter” vi dine støvler imens du venter.

Har du købt nye skistøvler hos os som skal efterjusteres så er det gratis det første år efter køb. det kalder vi pasningsgaranti. Er dine skistøvler ældre så koster bootfitting kr. 350,00 for 30 minutter. Har du købt en ny skistøvle andet steds så koster en komplet tilpasning kr. 750,00. Vores online kalender for bootfitting finder du højere oppe på siden.

Bootfitting (2000 × 800px)