ET GODT TILBUD - TRYK HER !

newbilwe_logo_RGB_neg

SKI & STØVLE-SERVICE

Skiservice

Skiservice er vigtigt for den helt rigtige oplevelse. Hos NewBike servicerer vi dine ski på en Wintersteiger automatisk stensliber med keramisk kantslib. Stenslibning er skånsom og giver en flot struktur i sålen. Strukturen kan indeholde den rette mængde voks så behandlingen holder længst muligt. Keramisk kantslibning giver helt glatte og skarpe kanter. Det mærker du tydeligt på pisterne. Skien står bedre fast og du oplever meget bedre kontrol. Efter slibning påføres flydende varmt voks så sålen står kniv skarpt!

Støvleservice

Klemmer dine støvler eller sidder de bare ikke som de skal? Så kan vi hjælpe. Uanset om dine skistøvler klemmer eller du får kolde tæer så er der hjælp at hente. Vi kan både udføre komplet bootfitting og lokal tilpasning på nye og ældre skistøvler.

Såler

Flere og flere får øjnene op for hvor meget et par såler kan gøre for dig. Med et par personlige såler i skistøvlerne, cykelskoene eller i hverdagsfodtøjet er du med til at understøtte foden og aflaste. Rigtig mange døjer med smerter der kan mærkes i led, ryg eller skuldre. Disse kan stamme fra fødderne.Kom forbi for en snak om prøv selv hvor stor forskellen er.

BOOK DIREKTE I VORES KALENDER!

Med vores online kalender kan du booke tid til køb af nye skistøvler eller bootfitting. er det såler du er ude efter så behøver du ikke bestille tid.