OAKLEY DESIGN FASHION INNOVATION

Oplev perfektion til dig der forlanger den bedste beskyttelse til dine øjne og til dit hoved. Oakley er specialister i topprodukter inden for briller og hjelme. Hos NewBike i Holbæk tilbyder vi sportsbriller til cykling, løb, skiløb og hjelme til cykling og skiløb.

Oakley Sportsbriller.

Oakley’s sportsbriller til alt slags udendørs sport er ikoniske inden for design og funktionalitet. Deres anerkendte Prizm linse teknologi er udbredt i hele verdenen og bruges dagligt af motionister som topatleter. Prøv selv hvad Oakley med Prizm linse kan gøre for dig! I butikken finder du vores store Oakley skab med et bredt udvalg af deres populære modeller.

Oakley Cykelhjelme.

Oakley cykelhjelme i skarpt moderne design der henvender sig til både hverdagsbrug, landevej og off road kørsel. Her finder du let en velsiddende og komfortabel hjelm der beskytter optimalt hvis uheldet skulle være ude. Pasform og udførsel er i verdensklasse. Kom forbi butikken og find den model der passer dig bedst.

Oakley Ski Goggles

Oakley ski gogles beviser gang på gang at de er branchens og – for dit øjes – bedste. Med et kæmpe udvalg til alle ansigtsformer og deres fantastiske Prizm linse teknologi er du som ski eller snowboardløber sikret det optimale. Oakleys brede sortiment og mange farver gør at du med sikkerhed også kan finde en brille der passer til din smag.

Oakley Ski Hjelme.

Oakley skihjelme passer godt på dit hoved uanset om du kører på ski eller snowboard. Hjelmene der findes i flere flotte farver sidder godt på hovedet og er med det smarte magnetspænde så du let kan åbne og lukke spændet.