NEWBIKE

VELKOMMEN INDEN FOR EN VERDEN AF CYKLER & SKI. VORES PASSION ER DIN SIKKERHED FOR DEN BEDSTE OPLEVELSE!

RACERCYKLER - BYGGET TIL FART!

EL CYKLER - NÅR DET SKAL KUNNE MERE!

Find din favorit el-cykel blandt vores kæmpe udvalg af kvalitets el cykler. Uanset om du skal bruge en cykel til motionsture, i skoven eller blot til hverdagsbrug så står vi klar til at hjælpe.

Vi har også et stort udvalg i Mountain Bikes med el-system og center motor.

Vi er Bosch, Shimano og Yamaha e-Bike service center.

LANDINGSSIDE EL

mountainbikes

MountainBikes er bygget til terræn, stier og tracks. Deres robuste opbygning gør dem velegnet til det ujævne underlag men kan også sagtens bruges til landevejen.

Der findes MountainBikes til hele familien. Specielt hos de unge mennesker er det ofte at en ny MTB står øverst på ønskesedlen. Hos NewBike har vi Mountain Bikes helt ned fra størrelse 7 år. Vi har til Motionisten, livsnyderen og også til de seriøse ryttere der dyrker cykelsport.

MountainBikes findes i flere forskellige udgaver. Der er meget lette udgaver med Carbon rammer til dem der går op i vægt. Er det komfort og effektivitet så er det en Full Suspension. En Full Suspension har både affjedring i forgaflen og i bagstellet. Det giver den bedste kørekomfort og også en suveræn fremdrift da baghjulet “presses” ned i underlaget. Full Suspension er dejligt dog skal der påregnes mere vedligeholdelse og en højere anskaffelses pris.

Forespørgslen efter e-MTB er steget voldsomt de senere år. Markedet bugner af nye innovative modeller med store og kompakte el-systemer. Der findes cykelløb kun for e-MTB og også flere ekstreme løb hvor det gælder om at spare på batteriet. Hos NewBike har vi et stort udvalg i e-Mountain Bikes. Her er det altid godt at tage fagmanden med på råd da det ellers godt kan være lidt af en jungle at manøvrere rundt i.

Er det teknisk hjælp du har behov for så står vores service afdeling klar til at hjælpe dig. Uanset om det blot er gearet der driller eller gaflen trænger til en gang service så er ingen opgave for lille eller for stor.

Vi ligger central placeret i Holbæk Megacenter og med parkerings muligheder lige uden for vores døre.

New elegant swan doors with
keyless entry and soft-close
features.

Read More

Sleek & Built For Speed

“Designed by the LEEWOR design Studio, the gQ22 combines an elegant & futuristic look with unparalleled aerodynamics & performance.”